Om os

Ænergy er udvikler af vedvarende energi. Virksomheden er født ud af et a.m.b.a med et stærkt værdisæt og fødderne solidt plantet på jorden med stærke danske rødder.

Vores tilgang

Ænergy opererer ud fra et koncept kaldet Clear as day.

Clear as day er en kvalitetssikring af vores arbejdsproces. Vi tror på at ved at være transparente omkring vores procedurer, sikrer vi at alle solcelleparkens parter forstår værdien af dem.

Clear as day skal også sikre, at når vi tager et valg, har vi vurderet, at det tåler dagens lys. Vi handler etisk forsvarligt, og vores proces er altid hensyntagen til miljø og lokalområde. For at sikre at vores solcelleparker er økonomisk forsvarlige, laver vi en skræddersyet løsning til hver enkelt park, og vi er særdeles omhyggelige med at udvælge typen af tekniske og praktiske løsninger.

Eksperter inden for vedvarende energi

Ænergy varetager hele processen – lige fra den første aftale indgås til solcelleparken er i drift. Dermed sikrer vi kontrollen af alle individuelle processer og vores arbejde generelt.

Når du vælger at indgå et samarbejde med Ænergy, vælger du samtidig at tage del i en mangeårig praksis, der baseres på ekspertise inden for bygge og anlæg samt vedvarende energi.

Partnere

Vi er ejet af Jysk Energi, Raundahl & Moesby og ACK Holding.

Eftersom Ænergy varetager hele værdikæden fra planlægning over etablering til drift af vedvarende energianlæg, er det essentielt at der bag facaden er en stærk, robust og erfaren ejerkreds der tilsammen indeholder en bred palette af fagspecifikke kompetencer.

Med en ejerkreds med mange års erfaring fra henholdsvis energi- og ejendomsbranchen, har Ænergy således sikret sig et stærkt udgangspunkt når det gælder ansvaret for både udbygning og drift af fremtidens vedvarende energiressourcer.

En elektrisk fremtid

Ænergy forstår, at fremtiden afhænger af elektricitet, og vi ønsker at give befolkningen et ærligt og værdifuldt indblik i, hvad arbejdet indebærer.

Mange steder i samfundet ses det, at el - og i særdeleshed grøn el - vinder indpas i dagligdagen.

Flere og flere kører elbiler, og flere og flere huse opvarmes med el-forbrugende varmekilder fremfor olie eller gas. Overalt i samfundet ser man overgange fra fossile energikilder til mere bæredygtige løsninger - alt sammen fordi vi ikke kan overse den påvirkning afbrænding af fossile brændstoffer har på kloden og klimaet.

I takt med den øgede elektricificering af samfundet vil behovet for elektricitet naturligt stige. Derudover medvirker den øgede opmærksomhed på bæredygtighed og ansvarlighed - både fra institutioner, virksomheder og privatpersoner - at elektricitetens oprindelse ligeledes vil komme til at spille en større og større rolle.

Gennem udvikling og drift af solcelle- og vindmølleparker med en ærlig og transparent forretningsmodel, bidrager Ænergy til den grønne omstilling på en både ansvarlig og respektfuld måde.

Kontakt os her

Udfyld kontaktformularen for at sende os din besked.

Vi vender tilbage snarest muligt.
Ænergy P/S
Følg os på LinkedIn her:
ADRESSE
Skivevej 120
DK-7500 Holstebro

CVR : 44 51 95 50